De Laurus nobilis, ook lekker in veel gerechten
De Laurus nobilis , ook wel laurier genoemd, heeft een snelgroeiende kruin en de plant komt oorspronkelijk uit Azië. De Laurus nobilis heeft een aromatisch blad en kan dus gebruikt worden in allerlei gerechten.
Gaat u hem proeven?
Laurus nobilis

De Laurus nobilis , ook wel laurier genoemd, heeft een snelgroeiende kruin. De Laurus nobilis heeft een aromatisch blad en kan gebruikt worden in gerechten.
De Laurus nobilis op stam, ook wel laurier genoemd, heeft een snelgroeiende kruin en de plant komt oorspronkelijk uit Azië. De Laurus nobilis heeft een aromatisch blad en kan dus gebruikt worden in allerlei gerechten. De Laurus nobilis was ook populair bij de Romeinen voor de lauwerkransen. De jonge bladeren zijn lichtgroen en de oudere bladeren donkergroen, verder bloeit de laurier in een warme zomer met crème witte, stervormige bloemetjes. Aan het einde van de zomer ontstaan aan deze plant ronde rode vruchten, die later verkleuren naar zwart.